Onze missie

Bij Sani Cabin is onze missie om bij te dragen aan buitengewone momenten door onze klanten en hun gasten te voorzien van ongeëvenaarde sanitaire luxe. We streven ernaar om de standaard te zetten in mobiele sanitaire voorzieningen door hoogwaardige producten en een uitmuntende service te bieden. Onze toewijding aan comfort, stijl en hygiëne maakt ons de partner bij uitstek voor evenementen en projecten waar gastvrijheid en representativiteit van het grootste belang zijn. We geloven in het creëren van blijvende indrukken en streven ernaar om elk moment dat u Sani Cabin kiest, uitzonderlijk te maken.

Gastvrijheid op het hoogste niveau

Sani Cabin B.V. - Toiletwagen.nl

Onze visie

Onze visie bij Sani Cabin is om een betrouwbare en gewaardeerde partner te zijn voor evenementen en projecten waar sanitaire voorzieningen van essentieel belang zijn. We streven ernaar om continue verbeteringen door te voeren in onze dienstverlening en producten om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen. Ons doel is om een toonaangevende speler te blijven in de mobiele sanitaire branche, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Recensies

Roderick Van Den Hoek
Roderick Van Den Hoek
Altijd betrouwbaar en goeie service. Denk mee en geeft advies waar mogelijk. Keurig mooie toiletten in diverse designs. Ik zeg u kunt gerust een plasje wagen.
Jeroen van der Ploeg
Jeroen van der Ploeg
Een hele fijne partij om mee samen te werken! Super gastvrij, denken mee, en altijd tevreden gasten op alle feesten op locatie.
De Veiling Poeldijk
De Veiling Poeldijk
Keurige toiletwagens. Betrouwbare partner
Tent4Rent Tentenverhuur
Tent4Rent Tentenverhuur
SaniCabin regelt voor ons altijd een mooie toiletwagen bij de evenementen waar we onze luxe party tenten plaatsen. Grote waardering voor Remon met z’n zeer flexibele service en schone nette toiletten. Zeker een aanrader!
Bas Van Der Meer
Bas Van Der Meer
Meerdere malen per jaar werken wij (Kontent Structures) naar alle tevredenheid samen met Sanicabin. Sanicabin plaats de toiletwagens tegen of bij onze tenten. Hij denkt en kijkt mee naar de beste oplossing op locatie. Contact is altijd vriendelijk en de spullen altijd piekfijn in orde. Hopen nog veel jaren samen te werken met deze partij!!
Bianca Noordman
Bianca Noordman
AmstelveenSport huurt meerdere keren per jaar toiletwagens voor examens die plaatsvinden in onze sporthal. Fantastische service dus wij zijn heel tevreden!
Bart Segijn
Bart Segijn
Tijdens de 3 oktober feesten weer meerdere toiletwagens geleverd. Top geregeld, mooie wagens en goeie service.
Tom van der Wal
Tom van der Wal
Remon sponsort de toiletwagen ieder jaar voor het Mollersfeest. Fantastisch! Altijd schoon en netjes afgeleverd. Op- en afbouw erg snel en vakkundig.
John Kok
John Kok
Super mooie toilet wagens met een super service!